Lukberone

Se incarca... Va rugam asteptati...

`
Categorii stiri
Tu de unde cumperi piese pentru masina ta?
Tu de unde cumperi piese pentru masina ta?

Tu de unde cumperi piese pentru masina ta?
Haideti sa discutam despre o mare dilema a posesorilor de autoturisme, si anume de unde cumparam piese auto? De pe internet sau din magazin? Care varianta este mai avantajoasa? Discutam pe scurt despre avantajele si dezavantajele achizitiilor online sau din magazin specializat a pieselor de schimb.


"La magazin e mai scump!" - Adevarat. Un magazin de piese auto ofera multe avantaje clientilor sai, precum spatiul, personalul, stocul acestuia, insa v-ati gandit care sunt costurile pe care proprietarul magazinului trebuie sa le suporte pentru toate aceste avantaje? Aceste costuri se reflecta in preturile produselor, motiv pentru care achizitiile dintr-un magazin sunt in medie cu 30% mai mari decat cele din online.


"Pe internet e mai usor!" - Adevarat. Pe internet ai avantajul de a identifica corect orice piesa, de a verifica compatibilitatea acesteia cu masina ta, de a compara preturi, de a gasi orice piesa, chiar si cele care nu se gasesc in magazine, de a cumpara mai ieftin, si multe altele.

Echipa noastra va sta la dispozitie! Solicitati o oferta pentru piesa dorita si veti primi cel mai avantajos pret!

  • 2017-06-05 17:45:26
  • Nu exista comentarii
Scrie un comentariu