Lukberone

Se incarca... Va rugam asteptati...

`
Categorii stiri
Tu stii care sunt simptomele unei pompe de apa defecte?
Tu stii care sunt simptomele unei pompe de apa defecte?

Tu stii care sunt simptomele unei pompe de apa defecte?


Pompa de apa asigura circulatia agentului de racire in blocul motor, daca aceasta este defecta sau prezinta semne grave de uzura, poate conduce la defectiuni serioase ale motorului.


Iata 4 semne care indica o pompa de apa defecta sau una care este pe cale sa cedeze:


1. Scurgeri - Daca observi urme de lichid pe pamant, in partea din fata a masinii, de culoare verde sau rosie, dupa caz, este vorba de scurgeri ale pompei de apa.


2. Zgomot - Daca auzi un sunet inalt venind dinspre partea frontala a motorului, este vorba despre o curea slabita, ceea ce inseamna fie ca rotile de transmisie sunt slabite, fie ca rulmentii care opereaza pompa de apa sunt uzati.


3. Supraincalzire - Daca observi ca temperatura motorului creste in mod frecvent, este vorba despre o defectiune a pompei de apa.


4. Aburi - daca observi aburi fierbinti iesind dinspre partea frontala a motorului, este vorba despre o supraincalzire a motorului (pct. 3).

LukberOne ofera preturi avantajoase la pompele de apa pentru orice tip de masina! Schimba pompa de apa inainte sa afecteze si alte parti componente ale motorului!

  • 2017-06-05 17:45:26
  • Nu exista comentarii
Scrie un comentariu