Lukberone

Loading... Please wait...

`
Politica de Returnare

La Lukber One sperăm că sunteți mulțumit de achizițiile dvs., cu toate acestea știm că uneori va trebui să returnați sau să anulați un produs.

Înainte de returnarea oricăror produse, vă rugăm să citiți Termenii și condițiile noastre. Orice produs returnat trebuie să fie într-o stare bună, incluzând ambalajul original și documentația corespunzătoare.

1. Obținerea unui număr de autorizare pentru returnare

Înainte de returnarea oricărui produs, această operațiune trebuie să fie aprobată de către un membru al echipei de suport pentru clienți, care vă va oferi un "număr de autorizare pentru returnare" (NAR) - orice bunuri returnate fără NAR vor fi respinse și vor avea ca rezultat o întârziere.

2. Returnarea produselor

Asigurați-vă că ambalați produsele cu grijă și în siguranță. Asigurați-vă că numărul RAN este scris în mod clar pe partea exterioară a cutiei.

Un membru al echipei de suport pentru clienți vă va oferi adresa de returnare a coletului; Dacă trimiteți produsul la o adresă greșită, acesta se poate pierde.

Asigurați-vă că o copie după factura originală este în interiorul cutiei, împreună cu orice document de returnare.

3. Termenul de notificare

Lukber One trebuie să fie informat cu privire la orice solicitare de returnare în termen de 7 zile de la data comenzii in cazul comenzilor de stoc și în termen de 14 zile de la comenzii in cazul comenzilor externe.