Lukberone

Loading... Please wait...

`
Politici de Confidentialitate

Lukber One ("Noi") suntem hotărâți să protejăm și să respectăm confidențialitatea datelor dvs.. Această politică (împreună cu termenii și condițiile noastre de utilizare și orice alte documente la care se face referire) stabilesc modalitatea in care orice date personale pe care le colectăm de la dvs. sau pe care ni le furnizați vor fi prelucrate de noi. Va rugam sa citiți cu atenție pentru a înțelege opiniile și practicile noastre privind datele dvs. personale și modul în care acestea vor fi prelucrate.

1. Informațiile pe care le putem colecta

Putem colecta și procesa următoarele date despre dvs.:

1.1. Informațiile pe care le furnizați prin completarea formularelor pe www.lukberone.com (site-ul nostru). Acestea includ informații (inclusiv adresa de e-mail / poștă electronică / telefon / fax / mobil etc.) furnizate în momentul înregistrării pentru utilizarea site-ului nostru, achiziționarea de produse, postarea sau solicitarea unor servicii suplimentare.

1.2. La momentul solicitării de achiziție a unor produse, putem să colectăm informațiile dvs. de contact, inclusiv detaliile produselor pe care le căutați.

1.3. Dacă achiziționați un produs prin intermediul site-ului nostru, putem colecta informații suplimentare, inclusiv informații de facturare / expediere, informații despre plăți, opțiuni de livrare etc.

1.4. Dacă ne contactați, putem păstra o evidență a corespondenței respective. Rețineți că înregistrăm și monitorizăm convorbirile telefonice pe care le avem cu dvs. Singurul scop al oricărei înregistrări este pentru training și control al calității. În conformitate cu Legea privind protecția datelor, orice informații personale sau confidențiale nu vor fi puse la dispoziția niciunei părți terțe (cu excepția cazului în care acest lucru este cerut de lege) ori în scopuri de marketing. Convorbirile înregistrate sunt șterse la 6 luni de la efectuarea înregistrării.

1.5. De asemenea, vă putem cere să completați sondaje pe care le folosim în scopuri de cercetare, insa nu sunteti obligat să răspundeți la acestea.

1.6. Informațiile colectate de la dvs. pe site-ul nostru vor fi denumite colectiv "Informații colectate".

2. Cum folosim informațiile dvs.?

Utilizăm informațiile colectate în următoarele moduri:

2.1. Generalități: Folosim informațiile colectate pentru a ne îmbunătăți politica de marketing și promovare, pentru a analiza statistic utilizarea site-ului, pentru a ne îmbunătăți conținutul și ofertele de produse, dar și pentru a personaliza conținutul, aspectul și serviciul site-ului nostru în mod special pentru dvs.

2.2. Nu vom dezvălui informațiile dvs. catre niciun terț decât din motive legale.

2.3. Utilizăm informațiile privind solicitarea de cumpărare a unor produse pentru a procesa solicitarea dvs. Aceste informații pot fi transmise dealerilor, producătorilor și partenerilor noștri acreditați pentru finalizarea vânzării în conformitate cu drepturile contractuale acordate de noi.

2.4. Informații de facturare și plată: informațiile de facturare și de plată pe care le colectăm nu vor fi divulgate niciunei terțe părți decât din motive legale. Informațiile de facturare și de plată pe care le oferiți în mod voluntar la achiziționarea produselor vor fi înregistrate. Aceste informații sunt folosite doar pentru a procesa comanda dvs.

2.5. Informații statistice: Utilizăm informațiile statistice pentru a ajuta la diagnosticarea problemelor cu serverele de computere, pentru a gestiona site-ul nostru și pentru a îmbunătăți site-ul și serviciile pe baza datelor de model de utilizare pe care le primim. Putem genera rapoarte și analize pe baza informațiilor statistice pentru analize interne, monitorizare și decizii de marketing.

2.6. Informații despre serviciile de comunicare: Putem folosi informațiile dvs. pentru a furniza serviciile pe care le solicitați. Putem genera rapoarte și analize pe baza informațiilor pentru analiza internă, monitorizare și decizii de marketing.

3. Confidențialitatea terței părți

3.1. Site-ul nostru poate, din când în când, să conțină legături către și de pe site-urile web ale partenerilor nostri. Dacă urmați un link către oricare dintre aceste site-uri web, rețineți că aceste site-uri web au propriile politici de confidențialitate și că nu acceptăm nicio responsabilitate sau răspundere pentru aceste politici. Verificați aceste politici înainte de a trimite orice date personale pe aceste site-uri web.

4. Măsuri de securitate

4.1. Utilizăm metode de securitate rezonabile din punct de vedere comercial pentru a preveni accesul neautorizat, pentru a menține acuratețea datelor și pentru a asigura utilizarea corectă a informațiilor.

4.2. Nu poate fi garantată nicio transmisie de date prin Internet. În consecință, în timp ce încercăm să vă protejăm informațiile, nici un site web sau o companie, inclusiv noi înșine, nu poate asigura sau garanta absolut siguranța oricăror informații pe care ni le transmiteți și pe care o faceți pe propriul dvs. risc.

5. Modificări ale politicii noastre de confidențialitate

5.1. Orice modificări pe care le putem face în viitor în politica de confidențialitate vor fi afișate pe această pagină și, dacă este cazul, vă vor fi notificate prin e-mail.